admin

door

Beginnen met passief geld verdienen

mei 11, 2013 in Projecten

online geld verdienenIedereen kan online geld verdienen. Ik verdien zelf al 2 jaar mijn geld online. Dit doe ik door online marketing werkzaamheden voor bedrijven en particulieren te doen en daarnaast run ik een webshop waarin ik online diensten verkoop aan webmasters. Daarnaast heb ik 2 niche website waar ik ook een paar honderd euro per maand mee binnen haal.

Vanaf het moment dat ik online zaken ben gaan doen ben ik concepten tegen gekomen waarin beloofd wordt dat je zonder maar wat te doen ieder dag duizenden euro’s kan verdienen. Ik ben altijd sceptisch geweest en zal dat ook blijven. Ik geloof niet dat je geld kan verdienen met niets doen, zeker niet in het begin. Wel ben ik van overtuigd dat het mogelijk is. Je moet er wel hard voor werken.

Om  te kijken wat nou wel of niet werkt ga ik deze blog bij houden. Ik ga proberen om naast mijn gewone werkzaamheden een netwerk van websites op te zetten waarmee ik op lange termijn passief meer ga verdienen dan mijn consulting werkzaamheden.

Ik ga het in het begin simpel houden. Ik wil niet al te veel geld kwijt zijn aan de website en wil de websites uitbreiden met het geld wat ik aan de websites verdien. Mijn maximale budget per project is 50 euro en ik wil natuurlijk daar ruim onder blijven.

Ik moet dus naar oplossingen die niet al te duur zijn maar wel resultaten gaan geven. Ik weet ook niet of alle projecten die we gaan opzetten daadwerkelijk geld gaan verdienen, dus start kosten moeten niet al te hoog zijn.

In mijn volgende post gaan ik het eerste project starten. Resultaten van dat project moeten binnen 1 maand zichtbaar zijn. Ik probeer minimaal een project per week op te zetten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Beginnen met passief geld verdienen, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Related posts:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>