admin

door

Geld verdienen met artikelen schrijven

februari 9, 2013 in Overige manieren

geld verdienen met teksten schrijvenContent is erg belangrijk voor een website en het belangrijkste onderdeel van content is nog steeds tekst. Zoekmachines zijn gek op tekst. Hoe meer en beter tekst je hebt hoe beter je in de zoekmachines gevonden wordt. Goed content is niet alleen belangrijk voor zoekmachines maar ook belangrijk voor de bezoekers van een website. Aangezien er steeds meer websites bijkomen is er steeds meer behoefte aan tekstschrijvers.

Je kan beginnen met het schrijven van teksten in je vrije tijd. Je kan opdrachten binnen halen via verschillende webmaster forums. Ik ben zelf geregeld op dit soort forums te vinden en koop er ook geregeld teksten. Je kan beginnen door je teksten goedkoop aan te bieden en een reputatie op te bouwen en als je eenmaal een reputatie hebt dan kan je wat hogere prijzen gaan vragen.

Ik ken genoeg mensen die met tekst schrijven hun dagelijks brood verdienen. teksten kosten tussen de 2 cent tot een euro afhankelijk van de kwaliteit van de teksten. Als je snel kan schrijven kan je tussen de 60-500 euro per dag verdienen met het schrijven van teksten.

Als tekstschrijver ben je erg vrij in je doen en laten. Als je ervoor zorgt dat teksten op de afgesproken tijd worden gelverd zit je goed. Je hoeft niet per se in Nederland te zijn om teksten te schrijven. Teksten schrijven kan ook vanuit een hotel in Cuba.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Geld verdienen met artikelen schrijven , 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Related posts:

1 reactie op Geld verdienen met artikelen schrijven

  1. Je kunt ook artikelen voor geld schrijven op een website met artikelen. Er is net een nieuwe leuk uitziende site van start gegaan. Je kunt er behalve afbeeldingen en foto’s ook You Tube filmpjes bij je artikelen plaatsen. Kun je de meest artikelen die je ergens op Internet leest doorsturen naar b.v. Facebook of Twitter, bij deze site is het mogelijk om een artikel door te sturen naar zo’n 100 verschillende sites over de hele wereld. Meer informatie op artikelsite.info

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>