admin

door

Geld verdienen met facebook

februari 9, 2013 in Overige manieren

Facebook is een van de grootste social media platformen van dit moment. Bijna iedereen heeft een Facebook account en heel veel mensen zitten minimaal 30 minuten op Facebook.

Omdat er zoveel mensen op Facebook te vinden zijn is Facebook een plaats op potentiële klanten te bereiken. Heel veel geld verdienen met facebookbedrijven weten wat de waarde van Facebook is maar weten dit niet om te zetten in een omzet stijging. Je ziet dat heel veel bedrijven een Facebook pagina hebben maar bijna geen fans en interactie.

Hier ligt dan ook kans voor iedereen die zich op deze markt wil richten. Jouw taak is het bereiken van zoveel mogelijk potentiële klanten.

Om mensen te bereiken heb je een idee nodig wat mensen interessant vinden. Wat ik laatste tijd heel veel tegen kom zijn Facebook pagina`s met leuke foto`s of video`s. Dit zijn meestal pagina`s die grappen of levens lessen delen met mensen. Ik ben pagina`s tegen gekomen met meer dan 100 000 fans.

Als je eenmaal de aandacht en heel veel fans op je pagina hebt is het heel erg makkelijk om dat om te zetten in geld. Je hoeft maar een bericht over een bepaalde product te delen en minimaal 1% van je fans zal erop reageren. Als je dat 2 keer per week doet kan het bedrag aardig oplopen.

Je kan dan berichten aan bedrijven gaan verkopen, affiliate links op je fan page plaatsen of je eigen producten gaan verkopen. Je kan ook een combinatie van he genoemde doen.

Voorbeelden van pagina`s :

  1. Dagelijkse Moppen
  2. Weet u zeker dat u wilt afsluiten nee kzei dat om te lachen.
  3. Komt een man bij de dokter
  4. Extreem Grappig

Een ander techniek met Facebook geld te verdienen is meedoen aan wedstrijden. Je moet meestal dan een bepaalde pagina een like geven of delen om kans te maken op een prijs. Dit vorm van verdienen op Facebook kan nooit een vaste inkomen opleveren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Geld verdienen met facebook, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Related posts:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>