admin

door

GELD VERDIENEN MET GRATIS BLOGS Deel 2

mei 26, 2013 in Online geld verdienen

bloggerIk heb vorige week een website opgezet om te uit te proberen of er geld te verdienen valt met gratis blogs. De website waar het omgaat is http://gordelroos.blogspot.nl/.

De website staat nu langer dan een week online, begint al te scoren voor gerelateerde zoekwoorden. Website staat voor gordelroos op dit moment op positie 15. Website trekt nog niet veel bezoekers, in ieder geval niet genoeg om de moeite te nemen om het met jullie te delen. Website heeft nog geen cent binnen gebracht maar dat is ook niet zo gek, website is nog zeer jong.

Ik wilde eerst meerdere blogs gaan opzetten maar ben daar op terug gekomen. Ik wacht eerst af om te zien hoe deze website het gaat doen en als dat allemaal goed is zal ik andere blogs op gaan zetten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
GELD VERDIENEN MET GRATIS BLOGS Deel 2, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Related posts:

1 reactie op GELD VERDIENEN MET GRATIS BLOGS Deel 2

  1. Probeer inkomen uit je Blog te verwerven door Google Adsense advertenties te plaatsen tussen je blogs. Dit kun je doen door de instellingen in je Blog te wijzigen. Ook kun je zelf je eigen banners onder je blogs plaatsen die verwijzen naar je andere websites zodat je een groot netwerk krijgt van al je eigen sites. Dat heb ik ook gedaan en levert best veel geld op. Kijk maar eens vrijblijvend op mijn eigen blog.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>