admin

door

Hosting Kiezen

februari 9, 2013 in Geld verdienen met website

Wat is de beste hosting? Je ziet bedrijven al hosting aanbieden vanaf 99 cent per maand. Is dat ook geschikt voor jou?

Keuze van de hosting is afhankelijk van de website en het systeem waar de website op gebaseerd is. Als je een website Hosting Kiezenhebt waar je een keer per maand een bericht op plaatst heb je een heel ander hosting nodig dan als je een online winkel hebt.

Je website valt en staat met de juiste hosting. Als klanten op je website komen en heel lang moeten wachten tot dat een pagina geladen is klikken ze weg en gaan ze naar een website dat sneller is. Informatie is overal te vinden, snelheid is dus van groot belang.

Het is nog belangrijker als je een webwinkel hebt of als je een email server hebt draaien. Je wilt tenslotte dat je klanten altijd kunnen bestellen en dat de mails van je klanten altijd aankomen.

Let dus heel erg goed op wat voor hosting je uitkiest. Kijk goed wat voor server er wordt aangeboden, wat de uptime is, hoeveel andere websites er op de server zitten, wat voor garanties worden er gegeven met betrekking tot backups en belangrijkste zijn ze verantwoordelijk als jij schade hebt.

Het kan heel goed zijn dat een host dat op het eerste gezicht erg goedkoop en ideaal lijst uiteindelijk meer schade oplevert en klanten kost dan die paar euro dat je aan het begin hebt bespaard. Hou in je achterhoofd dat alles valt en staat met de hosting.

Het is dus erg belangrijk om vooraf te bepalen aan wat voor eisen je hosting moet voldoen. Een paar belangrijke vragen dat je kan stellen zijn :

  •  Hoe snel moet mijn hosting zijn
  • Wat voor garanties moet de hosting bedrijf geven m.b.t. uptime
  • Wil je een server delen met andere gebruikers
  • Wil je een SSL verbinding aan kunnen bieden
  • Hoeveel bandbreedte wordt er beschikbaar gesteld

Dat zijn een paar belangrijke vragen dat je kan stellen als je een keuze gaat maken.

Een goed hosting bedrijf bied meestal een uptime van 99%, er worden dagelijks backups gemaakt en er is telefonische klanten service.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Hosting Kiezen, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Related posts:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>