admin

door

Lijst van PPC advertentie aanbieders

februari 9, 2013 in Informatie

Een van de manieren om je website te kapitaliseren is het plaatsen van banners. Het is mogelijk om per klik op je banner betaald te krijgen. Dit wordt ook wel PPC genoemd wat staat voor pat per click.

Google adsense is de grootste speler hier in. Adverteerders plaatsen door middel van adwords hun advertenties op het PPC aanbiedersnetwerk van Google en webmasters kunnen via adsense advertenties op hun website plaatsen. Adsense is bij lange na de beste PPC aanbieder en betaalt het beste. De andere zijn niet te vergelijken met adsense. Zorg ervoor dat je je aan de adsense richtlijnen houdt zodat je ervan gebruik kan blijven maken.

Als je bij een PPC aanbieder zit is het erg belangrijk dat je niet zelf op de advertenties gaat klikken, deze vorm van fraude is heel makkelijk te detecteren en kan ervoor zorgen dat je nooit meer toegelaten wordt tot het programma.

Lijst van alternatieven voor Google adsense : 

Heb je opmerkingen of een aanvulling op deze informatie? Neem dan contact met ons op.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Lijst van PPC advertentie aanbieders , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Related posts:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>