admin

door

Online geld verdienen in 2012

september 18, 2012 in Online geld verdienen

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van online geld verdienen? Wij proberen je up to date te houden. Je krijgt geregeld een overzicht van de huidige manieren om online geld te verdienen.

1. Een E-book schrijven

Waar heb jij verstand van? Iets waar je mee werkt? Iets waar je over leest? Je kan overal een E-book van maken, zolang de gek het maar koopt verdien jij geld. Een E-book schrijven is niet erg moeilijk en als het eenmaal loopt, kan het leuke inkomsten opleveren.

Een E-book kost gemiddeld een paar euro, dus de koop drempel is zeer laag. Bij een E-book gaat het vooral om de promotie, promoot je boek dus zo goed mogelijk.

Je kan je E-book bijvoorbeeld via Paypro of clickbank gaan promoten.

2. Foto`s verkopen

Kan je mooie foto`s maken? Dan kan je online geld verdienen. Er is op dit moment heel veel markt voor. Iedereen wil een leuke foto als omslag foto op Facebook of als achtergrond op Twitter. Het enige wat jij hoeft te doen is je zelf onderscheiden.

Ook hier gaat het vooral om marketing. Probeer eerst een bepaald groep aan te boren, bijvoorbeeld een verenging of je vrienden club. Je kan er ook voor kiezen om je foto`s gratis weg te geven en geld te verdienen aan bezoekers van je website. Sky is te limiet!

3. Bloggen

Bezoekers voor je website hebben, staat gelijk aan geld verdienen. Heb je een onderwerp waar je veel verstand van hebt? Begin dat erover te bloggen. Doe het elke dag een half uur, of minder. Het gaat erom dat je dagelijks content online plaatst en dat je content uniek is. Zorg voor een paar backlinks naar je blog en je krijgt van zelf bezoekers.

Bij bloggen gaat het om geduld, verwacht geen honderden bezoekers per dag in de eerste maanden. Blijf geduldig schrijven en de bezoekers komen van zelf wel. Het duurt gemiddeld 6 maanden voordat een blog mar een euro oplevert. Na een jaar of 2 is een blog volwassen en komt het geld binnen.

4. Kleine online klusje doen

Er is voor iedereen wel een kleine klus op het internet. Je kan een enquête invullen, een banner of logo maken, wat tekst inspreken, teksten schrijven en nog veel meer. Kijk een op websites als sitedeals.nl of fiverr.com.

Let bij dit soort websites wel op dat je een goed product levert. Dit soort websites werken met een feedback systeem. Als je eenmaal een slechte naam hebt, blijft het aan je plakken. Neem alleen klussen aan die je ook daadwerkelijk aan kan. Wil je experimenteren? Bied dan je diensten tijdelijk gratis aan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
Online geld verdienen in 2012, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Related posts:

2 reacties op Online geld verdienen in 2012

 1. Ken jij Profitclicking al?

  Profitclickign is een bedrijf dat al sinds 2004 zeer succesvol was onder de naam JustBeenPaid maar sinds augustus 2012 Profitclicking heet.

  Met dit programma kun je online geld verdienen met o.a. het kopen van adpackages. Deze adpackages lopen 81 dagen en hier krijg je elke dag 2% over betaald.

  Dit programma is een bewezen systeem dat indefinitely sustainable is d.m.v een ingebouwd restart programma.

  Het werkt heel erg simpel en er is veel trainings informatie te vinden over het opbouwen van jouw eigen business!

  Bij het aanmelden krijg je de eerste $10 dollar GRATIS.

  Meer info over dit programma kun je vinden op mijn website!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. ProfitClicking schijnt niet zo goed meer te gaan de laatste tijd. Veel achterstanden met betalingen, vreemde wijzigingen enzovoorts. Ik gebruik het zelf niet, maar veel kennissen gebruiken tegenwoordig BannersBroker.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>