admin

door

Online geld verdienen met Euroclix

juni 6, 2013 in Geld verdienen met Spaarprogramma’s

Wat is Euroclix?

Euroclix is een online spaar programma. Bij Euroclix kan je op verschillende manier sparen. Alle manieren worden hier besproken.geld verdienen met euroclix

Klikken op mails

Je krijgt ieder dag een paar e-mails van Euroclix. Ieder keer als je op de link in deze mails klikt krijg je een X aantal clix. Je hoeft voor de rest niets te kopen of te doen. Natuurlijk krijg je extra clix als je daadwerkelijk op deze aanbiedingen ingaat.

Winkelen met Euroclix

Als je via een Euroclix link of hun website een bepaalde product koopt krijg je een aantal clix voor die natuurlijk ingewisseld kunnen worden voor echt geld. Hoeveel je krijgt is afhankelijk van het product dat je koopt.

LuckyClix

Je kan ieder maand een keer op een soort van gokkast spelen. Als je de jackpot van deze gokkast wint win je 1700 euro.

Voetbalclix

Dit is eigenlijk ook gokken met je clix. Je zet 100 clix in op een bepaalde uitslag, je kan dan een hoop winnen of alles verliezen.

Dit is meer een korting platform dan een platform om echt geld te verdienen. Als je via Euroclix winkelt kan je ieder maand een aardig zakcentje overhouden, ik zelf zal dit niet zo snel online geld verdienen noemen maar eerder online sparen. Als je serieus online geld wilt verdienen zijn er genoeg andere oplossingen. Dat neemt niet weg dat je een hoop geld kan besparen als je aan deze programma mee doet. Misschien win je wel de jackpot van 1700 euro.

Ben je benieuwd of dit wat voor jou is?  Klik dan hier om een kijkje te nemen.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Online geld verdienen met Euroclix, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Related posts:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>