admin

door

Project 1 : Geld verdienen met gratis blogs

mei 11, 2013 in Projecten

bloggen voor geldAls je de online geld verdienen video mag geloven is het allemaal heel erg makkelijk. Je start een gratis blog, gaat bloggen en het geld gaat binnenstromen. Je begint honderden van deze blogs en je verdient duizenden euro’s. Klinkt logisch toch? wij gaan het meemaken.

Ik ben gaan kijken welke niche nou goed verdient. Ik heb heel veel tools waarmee ik niches en zoekwoorden kan onderzoeken maar het is hier de bedoeling dat ik nog geen geld aan ga uitgeven. Ik gebruik dus Google adwords tool om interessante niches te vinden.

Het is belangrijk om een niche uit te kiezen waar niet al te veel concurrentie is. Aangezien ik maar 50 euro per project uit wil geven moeten we het op dit moment niet al te ingewikkeld gaan maken. Weet je niet hoe je een niche moet vinden? Kijk dan hier

Ik heb besloten om mijn gratis blog in de medische niche te starten, dit besluit heb ik vooral genomen omdat deze naam nog vrij was op blogger.com en het een zoekwoord is waar redelijk vaak naar wordt gezocht.

Ik heb besloten om mij te richten op het zoekwoord gordelroos. Ik heb daarvoor het gordelroos blog aangemaakt. Ik heb wat content op deze blog geplaatst en ga aan linkbuilding doen.

Als het goed is moet deze website  binnenkort bezoekers gaan trekken en minimaal 1 euro per dag gaan verdienen. Ergens heb ik er wel vertrouwen in maar moet het nog zien.

Ik heb zoals aangegeven een budget van 50 euro per project. Ik heb mijn budget besteed een een tekstschrijver. Jij kan er natuurlijk voor kiezen om zelf alle teksten te schrijven.

Ik heb op dit moment ervoor gekozen om deze website d.m.v. Adsense ter gelde te maken. Misschien dat ik later hiervan afwijk.

Ik zal hier regelmatig statistieken over inkomen en bezoekersaantallen posten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Project 1 : Geld verdienen met gratis blogs, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Related posts:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>