admin

door

SEO en Linkbuilding

februari 9, 2013 in Geld verdienen met website

Als je eenmaal een website hebt wil je natuurlijk ook nog eens goed gevonden worden op internet. tegenwoordig kan je seo paketniet om de zoekmachines heen als je gevonden wilt worden op internet. Het grootste zoekmachine is Google, het is dan ook verstandig om je vooral op Google te richten als je online zaken gaat doen.

In Google kan je op twee verschillende manieren gevonden worden. Je website kan gevonden worden in de gratis zoekresultaten van Google of betaalde zoekresultaten.  Voor de betaalde zoekresultaten moet je meedoen met de advertentie programma van Google (Adwords). Om in gratis resultaten gevonden te worden moet je aan zoekmachine optimalisatie (SEO) doen.

SEO is simpel gezegd ervoor zorgen dat je website in de gratis zoekresultaten van zoekmachines voorkomt op de zoekwoorden die relevant voor jou zijn. Om dit te bereiken moet je verschillende dingen gaan doen. Belangrijkste hiervan is ervoor zorgen dat andere websites naar jou website linken.

Backlinks naar je website verkrijg  je door onderstaande manieren :

  • Linkruil
  • Links kopen
  • gast bloggen
  • Content delen
  • Social media

Als je een goed link profiel hebt zul je met je website op de eerste pagina van de zoekmachine terecht komen. Hoe beter je het doet, hoe verder je komt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
SEO en Linkbuilding, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Related posts:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>