admin

door

Update : Geld verdienen met gratis blogs

juni 10, 2013 in Projecten

online geld verdienen met blogHet is weer een tijd geleden dat ik een update gedaan heb. Ondertussen staat de blog voor gordelroos en gerelateerde zoekwoorden op pagina 1 van Google. Ondanks deze positie heb ik tot nu toe 0.0 euro verdient. Ik had er zelf veel meer van verwacht, zeker gezien de pagina 1 positie. Het kan zijn dat het wel gaat komen als ik on top 5 of top 3 terecht kom. Dat is even afwachten, als het al gaat gebeuren. Ik zit aan mijn maximale budget voor linkbuilding, ga dus geen nieuwe links plaatsen. Moet het vanaf nu hebben van linkruil.

Aangezien deze gratis blog al redelijk snel een hoge Google positie heeft behaald heb ik een tweede blog opgezet. Deze blog gaat over meisjesnamen en staat op de 2e pagina van Google. Zal niet lang meer duren of deze zal ook op de eerste pagina staat. Het is even afwachten of deze blog wel wat centjes gaat opleveren.

Ik hou jullie op de hoogste.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Update : Geld verdienen met gratis blogs, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Related posts:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>